SLAVIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
SLAVIA

Fórum ALI SLAVIA

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Zpráva 18.7.2007

Goto down 
AutorZpráva
mill
Admin
mill

Poeet p?íspivku : 41
Registration date : 11. 06. 07

Zpráva 18.7.2007 Empty
PříspěvekPředmět: Zpráva 18.7.2007   Zpráva 18.7.2007 Icon_minitimeWed Jul 18, 2007 9:05 pm

Ahoj všichni

Tak předem chci všem poděkovat kdo mi pomohl prozatím odrazit utoky Juana Salase.Určitě ste si všichni všiml že naše ALI je pod těškou palbou utoků.Dalo se to čekat hodně členů je malých nerozvíjejících.Proto sou snadnou kořistí.

Bohužel ale byl vybit i náš rytíř Buranov.Což mě dostalo nejvíc.A pak náš další člen Labin.
Proto vás chci poprosit.Já sám jak ste si určitě všimli posílám postupně jednotky co sou u mě od vás na podpoře zpět domů.Některé bych si však rád nechal jestli vám to nebude vadit.Byl bych za to vděčný.
Ale k věci.Jestli někdo může ať posílá podpory těm co je nejvíce potřebují.Koukněte občas na utoky a sami uvidíte kde to hoří.
Posílejte však jen těm co sou u vás blízko.Ať si je můžete v případě problému okamžitě zavolat zpět.
Nic s tohoto není poviné.Vše je ve vlastním zájmu každého.

Dále několikrát sem psal že si každý sežene zástup v případě že zde déle nebude.Podívejte se kolik je všude výstražných teček.Píšu to jak idiot stokrát a uplně k ničemu.To je jen jedna z věcí proč sem to taky chtěl zabalit.Většinový nezájem.

Další věc je že se ruší Rytíři.Nemá to vůbec cenu.Alespoň v naší ALI.
Chci však poprosit všechny aby budovali hlavně defenzivní jednotky.Ofenzivní jen k potřbným utokum a loupežím.Takže více obrany než utoku.Vyplatí se to.A k tomu samozřejmě i hradby.Velice dobrá záležitost.Neskutečně to podpoří jednotky v obraně.

Budu se snažit aktualizovat forum.Přeci jenom sem na něj v poslední době pěkně sral.Byl bych však rád kdybi ste se také trochu zapojovali v návrzích ve foru a radám pro osatní.Případně se i domlouvat na foru v poskytování potřebám nebo nabídkám na pomoc.

ZNOVU DEKUJI VSEM KDO MI POMOHL.ZACHOVALA SE TIM NASE ALI.PROZATÍM.BYL SEM AZ PREKVAPEN ZAJMEM.I KDYZ HO MELA JEN ASI TRETINA ALI.POTESILO ME TO.

-------------------------------------------------------

DALE PROSIM O SNAHU ROZVOJ A SILENI ALI.NEBUDME VSAK NAIVNI.NASE ALI TUHLE HRU NEVYHRAJE.BUDME ALESPON VYDITELNOU A ZA NIC SE NESTYDICI SOUCASTI.

-------------------------------------------------------

DEKUJI ZE STE SI TUHLE ZPRAVU PLNOU CHYB PRECETLI A NECO SI S NI VZALI.

VŠEM PŘEJI PĚKNOU HRU PĚKNÉ LÉTO Zakladatel Mill
Návrat nahoru Goto down
https://slavia.forumczech.com

Zpráva 18.7.2007
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
SLAVIA :: Informace od vedení :: Informace od vedení-
Přejdi na: