Tak člověk co mě chce zlikvidovat mě za posledních 24 hodin asi 10 krát špehoval.S toho se mu to povedlo asi 2 krát.A zjistil že se něco děje.
Napsal toto.
Takže jak to tak vypadá, podle toho jak dupeš na obranu, si budu napřed muset založit vesničku hned vedle tebe a pak tě začít pravidelně zásobovat...
Tímhle bych vás chtěl poprosit aby ste jednotky nestahovali zpět.Byl bych vám vděčný kdybi ste je nechali ve vesnici Mizerich.
Dále postupně jak mi chodí podpory.Posílám vám utočné jednotky spátky domů.Obrané si nechávám.Dělám to proto že by vaše utočné jednotky nesplnily učel obrany a zbytečně by chcípli.A to je škoda.Zároveň mají spotřebu obilí.Je to škoda protože budu muset poslat asi ještě tak 500 jednotek pryč.Zbytek je v pořádku.Proto jestli někdo bude chtít ještě pomoci tak jen defenzivními jednotkami.Nejsou špatní i slídiči zvědi a nevím teď jak se nadává těm u římanů.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Všechna pomoc od vás je čistě dobrovolná.Kdo nechce v žádném případě nemusí pomáhat.Zároveň po těch co sami mají problémy těm zakazuji mi pomáhat.Všiml sem si že sou zde i takoví charakteři co se sotva drží a stejně chcou pomoci.Vážím si toho.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po 1000000000 všem díky
Zakladatel MILL