SLAVIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
SLAVIA

Fórum ALI SLAVIA

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Zpráva 11.7.2007

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
mill
Admin
mill

Poeet p?íspivku : 41
Registration date : 11. 06. 07

Zpráva 11.7.2007 Empty
PříspěvekPředmět: Zpráva 11.7.2007   Zpráva 11.7.2007 Icon_minitimeWed Jul 11, 2007 11:42 pm

Nebrečím a nestěžuji si.
Jen vám chci oznámit.Bylo mi zděleno že budu zničen.Možná si někteří všimli jak mně člen Juan Salas z ALI V.Sc.U.R likviduje.Za tři dny mi byla zlikvidována rezidence a padlo asi 900 jednotek.Osadník mi ve druhé vesnici snižuje loajalitu a brzy o ni přijdu.Už nemám šanci se bránit.Po té se chystá na mou hlavní vesnici.Tam se také dokážu tak den dva bránit ale tím to končí.A teť to nejhorší.Pak začne likvidovat Ambasádu a tím vám chci jen zdělit že se někteří v tu ránu ocitnou na dlažbě.A o to mu jde.Tak buďte připraveni.

Diplomatickou cestou to nejde.Bohužel.Dělal sem co sem mohl.

Zatím nikdo neodcházejte.Třeba se stane zázrak.Já se ubráním.A on se na to vysere.

Snažím se co můžu dělám všechno aby sme zůstali po hromadě.Dokonce dobíjím i zlatky jak čurák abych všechno urychloval.

Až bude hořet vše včas oznámím.

Přeji všem hodně štěstí.Mějte se Mill
Návrat nahoru Goto down
https://slavia.forumczech.com
Mills93

Poeet p?íspivku : 29
Registration date : 08. 07. 07

Zpráva 11.7.2007 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Zpráva 11.7.2007   Zpráva 11.7.2007 Icon_minitimeThu Jul 12, 2007 12:13 am

Rikaz ze diplomaticky to nejde?? tak ja ho alespon sprcam, a co to je za curaka?? to je snad spartan nebo co?? herecka jesna zasrana
Návrat nahoru Goto down

Zpráva 11.7.2007
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
SLAVIA :: Informace od vedení :: Informace od vedení-
Přejdi na: