SLAVIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
SLAVIA

Fórum ALI SLAVIA

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  Přihlášení  

Moje produkce

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
saves

Poeet p?íspivku : 3
Registration date : 12. 06. 07

Moje produkce Empty
PříspěvekPředmět: Moje produkce   Moje produkce Icon_minitimeTue Jul 03, 2007 9:01 am

Produkce:
Dřevo: 149 za hodinu
Hlína: 166 za hodinu
Železo: 132 za hodinu
Obilí: 184 za hodinu
Jednotky:
žádné

A budu mít čím dál míň pustila se do mě Legie 1
Návrat nahoru Goto down
tyelk

Poeet p?íspivku : 7
Registration date : 12. 06. 07

Moje produkce Empty
PříspěvekPředmět: Re: Moje produkce   Moje produkce Icon_minitimeTue Jul 03, 2007 10:30 am

jo legie 1 teď začala otravovat i nemo12,jehož zastupuji a docela si u něj užívají,snažím se suroviny prostavět a armádu posílat stranou,ale ztrátám jsem se nevyhnul-2osadníci to nepřežili
Návrat nahoru Goto down
extreme888

Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 29. 06. 07

Moje produkce Empty
PříspěvekPředmět: Re: Moje produkce   Moje produkce Icon_minitimeTue Jul 03, 2007 8:35 pm

tyelk napsal:
jo legie 1 teď začala otravovat i nemo12,jehož zastupuji a docela si u něj užívají,snažím se suroviny prostavět a armádu posílat stranou,ale ztrátám jsem se nevyhnul-2osadníci to nepřežili

velká to škoda měl si je vždy když na tebe šel utok (asi 20sekund před utokem) poslat jako podporu někam a přesně až ten utok zautoci šel bych do schromaždiště a šel bych zpět
Návrat nahoru Goto down
extreme888

Poeet p?íspivku : 13
Registration date : 29. 06. 07

Moje produkce Empty
PříspěvekPředmět: Re: Moje produkce   Moje produkce Icon_minitimeTue Jul 03, 2007 8:41 pm

2 tyelk alias nemo12

poctivě si to přečti!!!!! je to opravdu dost duležitý hlavně je tam napsano jak si postavit armadu

kód:
http://help.travian.cz/index.php?type=faq&mod=536&s=500
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Moje produkce Empty
PříspěvekPředmět: Re: Moje produkce   Moje produkce Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Moje produkce
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
SLAVIA :: AA - Armáda ALI :: Stav jednotek členů ALI-
Přejdi na: